Kolla det här Frida!Kom att tänka på dig när jag såg kattmatspåsen. Du räknar ju points och skulle få mycket "mat" för lite points om du köper friskis kattmat. Vill man bli fin får man lida pin. Haha..."Mamma Kanin har en unge som heter Sune. Sune Sockergryn brukar hon kalla honom.
Mamma Kanin lär honom hur man gör kaninsaker och ibland leker Sune med sina bästa vänner Lilla Ankan och Fröken Mus. Men en dag kommer Sune bort..."

Visst låter det spännande?

Idag har jag läst Tre små grisar för Hannes. Men han var så där måttligt road. Får hoppas att det blir bättre.Så här ser våran nya diskmaskin. Inte en dag försent. Efter 2 månaders handdisk så är det en gudagåva att slippa och få tid över till nåt annat.

Hannes börjar röra på sig. Bäst att ge honom mat innan han blir riktigt arg.

Kalas, våfflor och asfaltI söndags så var vi bjudna på kalas hos kusin John. Han fyllde 6 år i tisdags, men eftersom att familjen skulle till Stockholm så blev kalaset nån dag tidigare. Närmare bestämt 3 dagar!

Slips och väst när man går bort på kalas!Paket hade vi med oss oxå. Spelet Vem där?, tatueringar och gogos.Vi har under veckan oxå hunnit hälsa på tremeningen Wilma som bor i Kåge. Men oftast så sover Hannes när vi ska hälsa på någon.

   

Onsdag = våffeldagen. Vi hade besök av Hjalmar och Ella och deras mamma Nina. Vi käka våfflor, lekte, spela fia med knuff och en å annan iskaka med jordgubbar på som Ella bjöd på medans vi var ute och åkte madras och tefat.Har kommit till vägg nr 2 i Hannes rum. Brukar hänga Hannes på magen och riva en stund här och där.. är så sugen att tapetsera nu. Ska försöka göra ett ryck så jag kan börja spackla och slipa. Har fått lov att hjälpa till när Frida och Patrick ska få upp tapeter i sitt nya sovrum. I utbyte mot att Frida får ta hand om Hannes. Lätt sa jag!Kommer att tänka på när man var mindre och man fick ta fram cykeln när det var nog mycket asfalt framme.. man tyckte alltid att man fick ta fram den sist av alla.

Hur som haver så var lyckan fullkomlig när man fick cykla sina 100 varv runt kvarteret. Måste nog ta och kolla till luften i min och ta mig en tur runt mitt nya kvarter. Synd att Hannes är en aning liten för att få följa med, men tids nog så..

När man talar om trollen.. hör en liten en som vaknat och vill ha lite mat.

So long gott folk!

En hel natt!Så här såg det ut i morse när jag titta till hur det stog till i sängen. Hannes har sovit hela natten i sin egen säng. Bra jobbat gubben!Man vet att han sover när han har ute tungan.

       

Glömde bort att ställa in trädgårdsstolen innan all snö från garagetaket rasa och jag tror inte att stolen är så skön att sitta i längre.Visst ser Vilmer ut att vara en stolt Kattbrosa. Har jag stavat det understrukna rätt? tycker att det ser helt mongo ut.Eftersom att jag har gått och blivit förkyld ville jag inte göra den värre genom att vara ute och gå, som jag egentligen velat, utan satt en stund vid garaget och njöt av solen och Hannes fick njuta av att bli dragen fram och tillbaks i vagnen.

Hade sån tur igår afton som fick sova oavbrutet i 2 timmar. Rikard och Hannes for och hälsa på faster och kusiner. Det var hur härligt som helst! Dom har lovat att hälsa på hos andra oxå. Går bra att lämna önskemål vart Mazdan ska åka.Tidigare i veckan hade vi finbesök av farmor och kusin Mary. Dom hade med sig bullar och dricka. Gott värre!

En dag på stan

Idag är ingen vanlig dag för Nina.. hon fyller nämligen 30 år! Grattis! Och igår var heller ingen vanlig dag för henne. Hon fick en dag på stan av sin syster Malin (som bor i Göteborg och kunde därför tyvärr inte vara med).

Malin hade ordnat med karta och kuvert som Nina fick öppna eftersom. Kartan ledde henne till Nygatan 35 där Balans ligger och där väntade en ansiktsbehandling.

När den var klar så stog jag, Åsa och Hannes utanför och väntade för att följa henne vidare. Kuvert nr 2 sa att hon skulle in på HM och hitta nånting att ha på sig inför kvällen.

Vi stega dit och tillslut hitta hon ett par byxor, en t-shirt och en bikiniöverdel. Och allt detta för hela 79 kr. Tänk om man kunde handla så billigt varje gång.

Efter den lilla rundan bar det av till Wok & Roll för att prova på deras sushi. Jag tyckte det var helt Ok, medans Nina sa att hon gör godare hemma. Får be och vara med nån gång. Hannes fick nöja sig med mjölk. Jag tror han gillar det!

Som vanligt så är jag ju inte så snabb att plocka upp kameran så tyvärr är det här dom enda bilderna jag har. Efter lunchen så öppna Nina sitt sista kuvert som ledde henne till Hair and face. Dit följde vi inte med utan drog till Statoil för att tvätta bilen jag fått låna.

Så här kul kan det se ut när man sitter i en biltvätt.Åsa vart skickad bak utifall att Hannes skulle bli mindre glad, men det vart aldrig tal om det.

Tack för en trevlig dag på stan tjejer och lilleman! Hoppas att kvällen var lika trevlig. Vi ses i eftermiddag!

Post från Australien!

En hälsning från min kusin Jörgen med familj. Kortet är skrivet till alla oss i familjen, men det var JAG som fick det i postlådan!! En liten mallgroda hoppa fram där =)

Varning! Bajsblöja


Lite Traderafynd! Tror inte jag har lagt ut mer än 160 kr för det ni ser på bilderna. Bra köp tycker jag!Igår bjöd jag upp Hannes till dans. Han tyckte att det var så trevligt!

Efter det så tog jag med mig snabeldraken upp och dammsuga med Hannes hängandes på magen.
Han sov som en stock!Men när man inte får mat första gången man säger till så kan man bli så här arg. Det ser ut som att ögonen snart är på väg ut.Tycker att Vilmer har lastat upp en stor portion. Han var inte så förtjust i vad som bjöds så han gav maten till Rikard.Till efterrätt så fick han smaka lite på Daimstrut och den var så god!Vilmer vill oxå prova på Papasan. Och den gillades skarpt! Väldigt mysig att ligga i efter flera timmar utomhus!


Har inte riktigt kommit in i någon rutin än. Diskar (ingen ny maskin än), matar, byter blöjor och vilar är det som händer nu för tiden. Hoppas att jag snart ska få mer ork att sätta mig och pyssla och en massa annat, men det får ta den tid det tar.

Som nu till exempel borde jag egentligen ställa mig i duschen medans lilleman sover. Vi ska mäta och väga idag. Vill lukta annat än mjölk och kräks.

Vi har börjat ge honom lite ersättning eftersom att han inte verkar få i sig nog med mat om kvällen/natten och att han låg lite i underkant på viktkurvan. Får hoppas att det ser bättre ut idag.

Nu måste jag gå och duscha.Kom på att det kanske inte är så smart att ha bajsblöjan först. Min rubrik ger som ingenting när det ändå är det första man ser.

Söndagssol

Hela familjen samlad för att dricka lite varm choklad och äta nån limpmacka med ost på. Gott!!

Efter den trevliga stunden tog jag och Hannes en promenad.

På väg tillbaks upptäckte jag den här tomten en bit in från vägen.Sist, men inte minst lite bilder på Vilmer. Njuter en sista gång i soffan som nu står hos Frida, min ena syster.Vilmer har hittat det bästa sovstället inne i bastun!


Han brukar sitta och titta efter oss ibland när vi är elaka och lämnar honom ensam hemma.
Som tur var så kommer vi ju alltid hem igen!!

RSS 2.0