Vimmelbilder från förfest och stengården


Jag och Emma


25åringen Lena-Marie
Camilla och Lena-Marie


Var bara tvungen att ta kort på mina hjärteköttbitar. God mat! Mumms..


Puss


Puss


Jocke
Matte


Peter


Linda och Kicki


Jenny och Linda


Bandet för kvällen. Hat over hills. Superduktiga!!


Helena och Anna


Emelie och Erik

Elin och Emma


Partytuttan i högsta hugg!


Rikard och Per


Emelie, Sara och Johan
Vi blev lovade att få testa hattarna om vi lovade att sköta oss.. å det gjorde vi såklart!

Mycket trevlig kväll. God mat, trevliga människor och bra musik.

Söndagen var inte riktigt lika kul. Var inte jättebakis, men jag som brukar återhämta mig betydligt snabbare än Rikard, gjorde det inte den här gången.

På eftermiddan så börja jag få ont i både kropp och huvud. Vilket slutade med att jag stannade hemma igår. Ingen feber, men jag hade inte orkat jobbat iaf.

Tidigt i morse vakna Hannes till och Rikard gick dit för att ge honom tutten.

Det lukta inte nå vidare gott på rummet hans då han kräkts. Han måste ha legat ett tag i spyan innan han vakna till, för det var lite halvtorkat. 

Det var bara att sätta en trött Hannes i duschen och få bort äckelpäckellukten.. men tametusan att den sitter kvar i håret än.

La honom i våran säng, men han skulle prata, ställa sig och och snurra runt lite innan han äntligen kom till ro.

Hade inte inte varit för att Vilmer stog å klöste på dörren strax före nio så hade vi fått en ännu längre sovmorgon, men jag är nöjd ändå.

Det blir ett 3de bad för Hannes del i afton och sen så bär vi in sängen i vårt rum.. han ska ju inte behöva ligga i den stanken om det händer igen, men det ser lovande ut. Att det inte ska hända igen alltså.

Har ätit och sprallat på som vanligt idag, men vi blir med all säkerhet hemma både imorgon och på torsdag. Är ju ändå bara en halvdag då.

Vi har även varit ute en stund i det superhärliga vädret vi har idag... får se om det blir en stund till efter maten.

27 mars 2010

Det är kul att leka med en toarulle

   

Det blir mindre och mindre papper..
     


till sist är det inget kvar.. så tokigt.


Hjälpte till på klädbytardagen förra helgen och hitta den här söta dräkten som bara var tvungen att få följa med hem. Å sötare kanin har vi aldrig haft i detta hus.
I måndagskväll åkte hårtrimmern fram.. det är ett tag sen Hannes klipptes och hans hår har en tendens att växa som ogräs.


Lugn som en filbunke hela klippningen.

Efter att han varit sjuk så vill han inte ha välling på kvällen, men det går ju lika bra med yogurt.. å som han slevar.
Diska är kul!

I onsdags var vi på barn för att följa upp inhaleringen för ett par veckor sen. Doktorn lyssna på lungorna och sa att det lät bara bra.

Sen fick hon titta på Hannes eksem som han har på ena benet, som iofs nästan är borta nu, men så fick hon syn på "missfärgningen" han har på samma ben. Börjar under foten och fläckvis ända upp till lillrumpan.

Hon fundera vad det var och vi sa att det har han haft ända sen han föddes och lite konstigt tyckte hon det var att ingen hade kolla upp det.

En remiss är skickad till Umeå, men det kunde ta flera månader innan vi får komma dit.. eftersom att det inte är något akut, men det är skönt att blir uppkollat iaf.

2 nya tänder har börjat titta fram så smått i överkäken.

Jag och Rikard är eniga om att vi nog har en egen liten Seth här hemma.. det är spring fram och tillbaks och det är hela tiden, han har även börjat klättra lite lätt. Nu gäller det att ta fram extraögonen och stoppa bak i nacken.

Ikväll kommer håret mitt att vara extra fixat, ögonen målade och kläderna strykna. För vi ska minsann på 25-års fest!
En jobbarkompis som fyller och det ska firas stort på Stengården.. en ny restaurang här i Byske. Kommer att vara runt 70-80 pers.

Det känns som att det kommer att bli party party!!

Även om Hannes har vuxit och lärt sig en massa nya saker och sover natten igenom, så tänker vi inte lämna honom ensam hemma riktigt än. Han tar sin packade väska och sover över hos sina kusiner.

Det är nästan 3 timmar sen vi la ut Hannes i vagnen.. det är dax att ta in honom och få i oss lite lunch.

Hej så länge!

Dagis, hosta och smink

Från den 1 mars har Hannes skolats in på dagis. 1a veckan gick som en dans på rosor. Andra veckan blev inte så mycke då Hannes gick å blev sjuk.

Feber, snor och en fruktansvärd hosta. Fick besöka vårdcentralen så han kunde få inhalera och bli lite bättre, men senare samma dag så åkte vi dit igen för att göra om samma procedur.

Hannes uppskattade inte att få en mask över näsa och mun, men han var hur duktig som helst ändå!

Vi ska få en tid till barn i stan för att kolla upp om han kanske kan ha astma. Han är mycket bättre nu, men det känns skönt att få följa upp och se vad det besöket visar.

I fredags var jag till Rebecca och fick mitt hår permanentat.

För ca 2 veckor sen blev jag uppringd av ett företag som heter The Studio. Jag hade blivit utvald att få komma till Hotell Aurum för att få bli sminkad och fotograferad för en kostnad av 0kr. Det enda som kosta var korten.. och dom var inte billiga. Så därför köpte jag inga heller!

Fick bjuda med mig 4 kompisar och det blev..
Syster Frida


Syster Carro


Kompis Åsa


och Isabell, jobbarkompis till Frida.

   

Lite spexbilder innan vi får se våra kort.

I måndags började vårt nya liv då Rikards föräldraledighet tog slut och Hannes ska vara på dagis på heltid.

Och det fortsätter att gå riktigt bra. Imorse hade han nästan inte tid att ge pappa sin en hejdåkram innan han var tvungen att åka vidare till jobbet. Det är kul att se att han trivs så bra, men vi har aldrig tvivlat på att det skulle vara på nåt annat sett heller.

Igår och idag har han haft en långsovning som heter duga. Från 09.15-13.15. Har knappt nån vakentid med alla barn och fröknarna, men det blir det nog ändring på det längre fram.

Rikard lämnar vid 06.30 och jag hämtar strax efter 14.15.

Nu kommer Faster Frida med grejer till Hannes.

Mer inlägg kommer snart!


RSS 2.0