27 mars 2010

Det är kul att leka med en toarulle

   

Det blir mindre och mindre papper..
     


till sist är det inget kvar.. så tokigt.


Hjälpte till på klädbytardagen förra helgen och hitta den här söta dräkten som bara var tvungen att få följa med hem. Å sötare kanin har vi aldrig haft i detta hus.




I måndagskväll åkte hårtrimmern fram.. det är ett tag sen Hannes klipptes och hans hår har en tendens att växa som ogräs.


Lugn som en filbunke hela klippningen.









Efter att han varit sjuk så vill han inte ha välling på kvällen, men det går ju lika bra med yogurt.. å som han slevar.








Diska är kul!

I onsdags var vi på barn för att följa upp inhaleringen för ett par veckor sen. Doktorn lyssna på lungorna och sa att det lät bara bra.

Sen fick hon titta på Hannes eksem som han har på ena benet, som iofs nästan är borta nu, men så fick hon syn på "missfärgningen" han har på samma ben. Börjar under foten och fläckvis ända upp till lillrumpan.

Hon fundera vad det var och vi sa att det har han haft ända sen han föddes och lite konstigt tyckte hon det var att ingen hade kolla upp det.

En remiss är skickad till Umeå, men det kunde ta flera månader innan vi får komma dit.. eftersom att det inte är något akut, men det är skönt att blir uppkollat iaf.

2 nya tänder har börjat titta fram så smått i överkäken.

Jag och Rikard är eniga om att vi nog har en egen liten Seth här hemma.. det är spring fram och tillbaks och det är hela tiden, han har även börjat klättra lite lätt. Nu gäller det att ta fram extraögonen och stoppa bak i nacken.

Ikväll kommer håret mitt att vara extra fixat, ögonen målade och kläderna strykna. För vi ska minsann på 25-års fest!
En jobbarkompis som fyller och det ska firas stort på Stengården.. en ny restaurang här i Byske. Kommer att vara runt 70-80 pers.

Det känns som att det kommer att bli party party!!

Även om Hannes har vuxit och lärt sig en massa nya saker och sover natten igenom, så tänker vi inte lämna honom ensam hemma riktigt än. Han tar sin packade väska och sover över hos sina kusiner.

Det är nästan 3 timmar sen vi la ut Hannes i vagnen.. det är dax att ta in honom och få i oss lite lunch.

Hej så länge!

Kommentarer
Postat av: Frida

Med så långa inlägg är det dömt att missas lite i kommenteringen..! Få se nu...jo, fasen vad söt han är i kanindräkten! Det blir ju toppen till påskmiddagen! Seth hade samma idé om toapapperet idag medans jag förberedde ryssröran... Jag trodde han såg på tv, men efter ett bra tag kom han in i köket och ville att jag skulle komma och titta vad "Seth göö"...sex-sju toarullar utrullade i som ett spindelvävsmönster över hela vardagsrumsgolvet..! Ghhhhaaa!



Hoppas ni hade kul på ferren! Vi ska ha kalas!

2010-03-28 @ 13:19:14
URL: http://kompisarna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0