Lördag 24 april

I onsdags ringde dom från dagis och sa att Hannes hade feber, 39 grader.

Det var bara att stämpla ut från jobbet och åka till dagis för att ta hem en väldigt slut kille.

Under morgonen hade han varit extra kramgo med fröknarna, han som annars brukar springa omkring och kolla vad som händer i köket. Lunch var inte heller nåt han ville ha och då mår han inte 100%

Det var bara att he sig hem och ge honom lite alvedon och lägga honom i sängen igen.

Under kvällen fortsatte febern att ligga runt 39 grader och det var en ganska jobbig natt. Då han vakna med jämna mellanrum och grät.

Vi hade ett inbokat utvecklingssamtal på dagis samma kväll. Vi ringde hit farmor och åkte för att få höra hur kul dom tycker att det är att få ta hand om våran Hannes.

Det fanns inget att klaga på å inte vi heller. Tycker att vi har fått ett toppendagis där vi ser hur mycke Hannes trivs! Å då behöver man ju inte vara orolig dom dryga 8 timmar han är ifrån oss varje vardag.

På torsdagsmorgon var han feberfri. Han hade krafter att leka lite och även vara ute en stund, men efter vila så var febern tillbaks.


Försöker bota febern med lite isglass.

Vid åtta på kvällen så prova vi tempen och då visa den 40,2. Nu börja vi bli lite oroliga.

Jag har hört att när dom har över 40 grader så ska man åka in till sjukhuset.

Ringde sjukvårdsrådgivningen och hon jag prata med sa att vi inte skulle stirra oss blinda på siffran. Han hade ju trotts allt orka med lite lek och fått i sig helt ok med vätska under dagen.

I fredags så var febern åter borta och det har den varit sen dess. Humöret och orken kanske inte är den bästa, men han är iaf frisk.

Idag har jag varit till Pite tillsammans med mamma och Frida. En del av hennes present som hon fick på sin födelsedag i tisdags. Passar på att visa lite bilder från den dagen.

Jag fynda 2 t-shirts för 98kr och en behå för 60, på rea såklart.  Efter lunch på Waynes åkte vi vidare till Dollarstore..
det var där jag och Frida shoppa loss ordentligt. Mitt kvitto visa inte mindre än 700 kr.

Fick bland annat 2 spadar, 1 kratta, 1 fotboll, 20 tvättservettpackar och 1 cykelhjälm till Hannes. Å en massa bra-att-ha-saker som är så billiga, men som fort blir pengar ändå.

Annars så har jag gått med i Viktväktarna via jobbet. Vi är drygt 30 pers som nu räknar points.

På tisdag är det en vecka sen vi vägde oss första gången och det ska bli spännande att se vad som hänt sen dess... om det har hänt nåt. 

Nu är det bara en dryg timme kvar tills Millenium börjar. Till det ska jag äta popcorn, 1 liter kostar mig 3 points.

Fortsatt trevlig helg!


Kommentarer
Postat av: Benita

Vilken söt lillkille du har;)) Jag har hämtat mammakläderna hos Frida så jag har lånat lite av dessa, jag lämnar kassen till F. Ha det så bra! Kram Benita

2010-04-27 @ 10:33:48
Postat av: Frida

Jag och Seth sitter här nu och tittar på era bilder! "Ganne" å "gatten" är favoriter för Seth! Jag gillar kortet med isglass i sängen för att Hannes text på tröjan inte riktigt stämmer överrens med han sjukdomstillstånd..! "Gass i gäng" sänger Seth och skrattar!

2010-04-28 @ 18:01:07
URL: http://kompisarna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0