Nyårs 2008

Vaknade av att det blåste massa snö på sovrumsfönstrena och inte långt därefter gick strömmen. Mellan 7 och 11 så hade strömmen kommit och gått 5 gånger.

Man börja såklart fundera om det kommer att kunna serveras någon nyårsmiddag. SMHI hade tydligen utfärdat en klass 3 varning på blåsten. Vilket innebär att man ska hålla sig inomhus så gott det går. Måste man ut så måste man.
Som tur var så lugna det ner sig efter 11 och vi kunde planera aftonen som tänkt.

Här kommer lite bilder från gårdagens festligheter. Blev väldigt lugnt, percis som vi ville ha det.

 

Fylld fläskfilé med potatisgratäng, sallad, bröd och kall vitlökssås. Kanske vågat att testa ett nytt recept på denna dag, men så gott det blev sen! Det kommer att tillagas fler gånger. Nån kanske har turen att få smaka denna rätt hos oss nån gång framöver.



Det blev ingen glassbomb med maränger, men glassbomb blev det iaf. Gammeldags vaniljgräddglass utanpå och i mitten gräddkola. Var inte alls så svårt att göra. Nästa gång blir det andra smaker. Och lite extra festligt blir det ju med fyrverkeriena på toppen.

Vi såg dom svenska juniorerna spela skiten ur ryssen. Dom vann med hela 5-0! Inte illa. På lördag väntas semifinal mellan Sverige - ?  Det är inte klart än vilka dom ska spela mot. Den ska ses.

Vi hann även med att spela lite spel och busa med Vilmer innan det var dax att ta fram pommacen och skåla in det nya året tilsammans med Jan Malmsjö. Fick även se lite fyrverkerier från bron.

   



Även Vilmers pelare blev pyntad och det var roligt att leka med ett tag, men när man bara är 5 månader gammal så orkar man inte hur mycket som helst. 



   



Det kanske syns att jag börjar bli lite trött, är inte van att vara uppe efter 12 slaget så ofta.. kul var det att ta korten iaf. 
Det var vårat nyår, hoppas att ni har haft lika trevligt som vi!

God fortsättning gott folk!

Kommentarer
Postat av: Frida

Ni hade ju en skitavancerad nyårs på tre! Vilken mat! Vilken dukning på soffbordet!



Skrattade du så du grät på det sista kortet?!?

2009-01-01 @ 11:39:34
Postat av: pär och sandra

hej hej och gott nytt år!! ni verkade ha trevligt och mysigt, det hade vi med. ha en bra fortsättning

2009-01-05 @ 00:29:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0