Nu är det oktober

I lördags morse var det jag och Hannes som gick ner och käka frukost för att sen sätta igång med bullbak.

Hade tidigare i veckan sett på leila som bakade blåbärsbullar och det var vi ju såklart tvungna att prova. Vart även ett gäng vanliga kanelbullar oxå.

Hannes skulle smaka på det mesta.. även jästen, blää. Sen när jag kavlat och smetat på det goda och rullat ihop degen så skulle han såklart ta en tugga av den oxå.. tycker att det är jätteroligt att han vill vara med, men ibland blir det lite jobbigt.
Hannes har koll på bullarna så dom inte blir brända.

Efter baket åkte vi på klädbytardag här i Byske. Nå kläder till Hannes hitta jag inte, men mitt första me&i-plagg för bara 70 kr. Får för mig att det är bra pris. Och tunikan såg inte ut att vara använd speciellt många gånger.Lunchbesök av Marika och Kalle och som givietvis oxå fick smaka
av dom nybakta bullarna.

Hemmagjord pizza till middag och sen bänka vi oss i sängen för att se AIK spöa skiten ur Brynäs. Hannes fick vara med 2 perioder och varje gång AIK gjorde mål så var det applåder och high five oss 3 emellan. Vilken härlig lördag!


Idag söndag har vi hunnit vara ute en stund och förberett för kommande vårprojekt.. flyttat lite växter, fyllt på med jord å så. Bilder kommer då det är klart!

Efter lunch åkte jag och Hannes till Ersmark för att lämna lite kläder och sen vidare till stan för att möta upp Kalle och Marika.
Grabbarna ser inte allt för glada ut att måsta åka runt på stan in och ut ur affärer, men dom var så snälla så.

Så därför så avsluta vi rundan med vad jag ska tro är årets sista mjukglass. Gott!

På Classe O fick Hannes sig en ny fönsterlampa.. den gröna fina sladden kommer ju inte att synas, men det fick bli den ändå. Gillar den stora glödlampan.


En ny tröja från Kappahl, kanske blir det den han har på sig när det blir dax för fotografering i november?!


Ett nytt duschdraperi från Olssons tyger kommer att göra sig bra på toan uppe.

Till mig blev det en Puma-parfym från Cubus.

Från och med onsdag till veckan kommer jag och Hannes att vara lediga på onsdagar ända fram till jul. Det ska bli riktigt härligt med kortveckor. Har ju varit duktig å jobbat heltid sen januari. Dax att skämma bort både mig och Hannes litegrann.

Å till min egen fasa har jag nu skaffat Facebook.. hu jeda mig för hur det här ska sluta.. men så duktig som jag är på att blogga så tycker jag ingen ska ha så stora förhoppningar om facebook heller.

Nu är det söndagsfilm och sängen som gäller!

Over and out!

Det har blivit en del härliga dagar

Ännu en solig och härlig dag i september. Å vad passar väl inte bättre än att äta ute en sån dag.

Bullens och varma mackor!
Halv 6 hos oss

För en vecka sen var det äntligen dax för mig, Nina och Åsa med gubbar att köra igång en mattävling.

Som många säkert vet så går halv 8 hos mig på fyran. Jag blev självklart sugen att göra det utan kameror och med folk jag känner. Efter flera månader planering så var det min och Rikards tur att stå för en tre-rätters middag. Tyvärr blev det inte mer än det här kortet då kameran inte hade mer batteri att erbjuda.Kan iaf berätta vad som bjöds. Allt på menyn var nya rätter för oss att tillaga, men jag tycker det gick bra!

Förrätt
Rosmarindoftande röbetsvåffla med fetaost

Varmrätt
Parmalindad persiljefilé, senapssås och potatisstrudel

Efterrätt
Passionsfruktspannacota med hallon

Kvällen blev lyckad med god mat och mycke skratt.

Det borde ligga kuvert hemma hos dom andra med omdömen om maten och värdskapet. När vi sen har varit på 3 middagar så sprättar vi kuverten och får se vem som vunnit hela grejen.

Tror att vi kom fram till att priset blev ett restaurangbesök för oss alla, men vinnarna slipper betala.

Till LuleåEn annan dag i september åkte vi tillsammans med Carro, André och Leo till Luleå.
Vi besökte biltema, Leos lekland, Toys r us och Max.

Även om man kan tro att vi åkte själv.. för nå kort på dom andra verkar jag inte ha fått med.. jaja så kan det bli iaf.

En härlig söndag i september

   

Vi har inte skaffat ny katt. Det är Andrew som är på besök. Bodde i huset innan vi tog över och gillar att hälsa på oss lite då och då. Å han bodde inte i huset själv, även hans husse å matte.


RSS 2.0