Veckans matsedel

Måndag: Hamburgare
Tisdag: Fiskbullar och potatis

Onsdag: Korvgryta och ris
Torsdag: Kycklingpasta
Fredag: Grillat
Lördag: Kryddig köttfärspaj
Söndag: Omelett

Kommentarer
Postat av: Anna O

Duktiga ni är som gör matlistor. Hos mig är det ofta samma mat i 4 dagar, sen byter jag.



Jo! Jag såg ju att du ringt, jag satt på skolan hela dagen och råpluggade nämligen, därför jag inte svarade. Men det är sant, min bil var hos Hasse. Pappa hade tjuvlämnat in den där. Den har ju stått ett tag hos Sara nu när jag bott där och när Sara kom hem igår så var den borta! Hon blev ju livrädd för hon har inte så stor kontakt med min far så hon visste ju inte att den var inlämnad =)

Lite synd var det om hon, stackarn hade t o m kollat parkeringsplatsen för glas ifall det skulle synas om bovarna krossat en ruta eller så för att kunna bryta sig in i den.



Men bilen är alltså safe. Det var bara min snikiga far som hämtat den.



Så då vet du bilhistorien!



Nu har jag suttit på skolan idag igen och råpluggat så nu ska jag fortsätta här hemma. Ingen lugn och ingen ro..



Harne!

2009-05-13 @ 17:28:46
URL: http://detmanintevet.blogg.se/
Postat av: Frida

Helt i min smak!

2009-05-14 @ 11:19:40
Postat av: Frida

Du får väldigt gärna skicka över bilderna från i lördags så fort du kan! Håller på med ett inlägg om festen! Maila snart!

2009-05-18 @ 15:50:35
Postat av: Frida

Skicka inte alls alla bilder! Välj några bra bara, kanske du kan fylla två mail i alla fall, då har jag väl en åtta bilder i alla fall!

2009-05-18 @ 20:27:17
Postat av: Frida

Det går så bra så! Jag ska ändå gå och lägga mig nu! Måste iväg och jobba imorgon! Fast vem vill väl det, när det är så fint väder de här dagarna..!



Jag åker förresten ut till stugan på lördag med ungarna. Mamma lovade att de skulle få vara där medans jag jobbade. De var här ikväll och lämnade en cykel till mig! Seth sprang runt och pappa var riktigt nervös att han skulle ramla och slå sig, så mycket han kutade. Då kom vi på att Fannys resebur som de har i bilen, är perfekt till Seth att sitta instängd i på gräsmattan, så får de i alla fall lite lugn och ro en stund när Seth är där!

2009-05-18 @ 21:29:58
Postat av: Emelie

Hej! besök gärna min blogg: Eliees.blogg.se! Jag är en shopping, mode galen tjej som berättar om mitt liv, varje dag visar jag de senaste outfitsen! Dessutom lägger jag in nya videoinlägg varje dag! Va med och häng med mig när jag når toppen!

2009-05-18 @ 21:34:21
URL: http://eliees.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0